MyAir Wellness

13,999ден

Нема на залиха

Нема на залиха

Категорија
Spread the love

Опис

Функции:

 1. Автоматско следење на квалитетот на воздухот со сензор и индикатор кој реагира на различни мириси и хемикалии “SHINYEI KAISHA” (Jапонија).
 2. Навлажнувач со 3 нивоа на испуштање водена пареа.
 3. 3 степени на брзина на работа,голем проток на воздух кој брзо го прочистува внатрешниот простор.
 4. 1-24h Тајмер со “Sleep Mode” функција.
 5. Ослободувач на негативен анјон со јачина 5×107 cm3

7-Нивоа на прочистување:

 1. Префилтер
 2. Нано-ладен катализатор.
 3. Филтер од активен јаглен.
 4. Антибактериска и антивирусна ткаенина.
 5. Високо ефикасен HEPA филтер кој прочистува до 0.3 микрометри(ПМ1, ПМ2.5, ПМ10) .
 6. UV Стерилизација.
 7. Јонизатор
 • DC “GREE” Мотор со висока ефикасност– Тивок со ниска потрошувачка
 • Далечински управувач и панел на допир

Ефекти кои се добиваат со користење на уредот:

 1. Редуцира 97% миризба, чад од цигари, гас и влакна од миленичиња.
 2. Елиминира 99.7% прашина, полен, алергенси, мувла
 3. Отстранува 99.9% формалдехид, бензен, цијанид и други испраливи органски соединенија (TVOC).
 4. Убива 98,95% вируси и бактерии.
 5. Го подобрува дишење, го подобрува спиењето и го ојакнува имунитетот.
 6. Не испушта озон, ја обновува активноста на телото.
 7. Го зголемува протокот на кислород во мозокот, ја подобрува функцијата на кардиоваскуларниот и респираторниот систем.

Технички детали:

Напојување 220V/50Hz Моќност 65W
 
Бучава Споро Средно Брзо
17.4dB 30dB 39.7dB
Тип на Мотор DC “GREE” модификуван мотор Материјал на маска ABS од LG
Големина на филтер 290mm×320mm  
CADR индекс(Проток на воздух) 280m3/h Површина на прочисување 40 m2

 

Префилтер Филтер од алуминиумска легура
ПРВ составен филтер Филтер од ладен катализатор
Филтер од активен јаглен во вид на саќе комори
ВТОР составен филтер Антибактериски и антивирусен филтер од ткаенина
0.03um високо ефикасен HEPA филтер

 

Детали на пакувањето       Услови на продажба
Димензии на производ 370×205×680mm Гаранција 2 години
Тежина 10,8kg Сертификати CE, CB, ETL, ROHS Approval
Димензии на пакувањето 410x256x732mm  Цена 13999 ДЕН