MyAir Picard

17,999ден

Нема на залиха

Нема на залиха

Категорија
Spread the love

Опис

Функции:

 1. Автоматско следење на квалитетот на воздухот со сензор и индикатор кој реагира на различни мириси и хемикалии “SHINYEI KAISHA” (Јапонија) .
 2. DC мотор од “NIDEC” Јапонија; светлосен сензор; Children Lock; Автоматко прилагодување на брзината;Потсетник за замена на филтерот. Екран со индикатор за концентрација на PM2.5;Smart mode;  3 степени на брзина на работа,голем проток на воздух.
 3. Диспензер за миризливи масла
 4. 1-12h Тајмер со “Sleep Mode” функција.
 5. Ослободувач на негативен анјон со јачина од 5×107 cm
 6. 7-Нивоа на прочистување
 7. Далечински управувач и екран на допир

7-Нивоа на прочистување:

1. Префилтер

2. Нано-ладен катализатор.

3. Филтер од активен јаглен.

4. Антибактериска и антивирусна ткаенина.

5. Високо ефикасен HEPA филтер кој прочистува до 0.3 микро метри .

6. UV Стерилизација.

7. Јонизатор

 

Ефекти кои се добиваат со користење на уредот:

 1. Редуцира 97% миризба, чад од цигари, гас и влакна од миленичиња.
 2. Елиминира 99.7% прашина, полен, алергенси, мувла
 3. Отстранува 99.9% формалдехид, бензен, цијанид и други испраливи органски соединенија (TVOC).
 4. Убива 98,95% вируси и бактерии.
 5. Го подобрува дишење, го подобрува спиењето и го ојакнува имунитетот.
 6. Не испушта озон, ја обновува активноста на телото.
 7. Го зголемува протокот на кислород во мозокот, ја подобрува функцијата на кардиоваскуларниот и респираторниот систем

Технички детали:

Напојување 220V/50Hz Моќност 85W
Бучава Споро Средно Брзо
20dB 30dB 55dB
Тип на мотор DC Мотор од “NIDEC” Јапонија Материјал на маска ABS од LG
Големина на филтер 463x329mm
CADR индекс 400m3/h Површина на прочистување 50m2

 

Префилтер Филтер од алуминиумска легура
ПРВ составен филтер Филтер од ладен катализатор
Филтер од активен јаглен во вид на саќе комори
ВТОР составен филтер Антибактериски и антивирусен филтер од ткаенина
0.03um високо ефикасен HEPA филтер

 

Детали на пакувањето       Услови на продажба
Димензии на производ 400x200x600mm Гаранција 2 години
Тежина 11.3 kg Сертификати CE, CB, ETL, ROHS Approval
Димензии на пакувањето 455x280x705mm Цена 17999 ден