Sale!

MyAir Inspire

9,999ден 8,499ден

Прочистувач на воздух + јонизатор

за простории до 35м2

Категорија
Spread the love

Опис

Функции:

 1. Автоматско следење на квалитетот на воздухот со сензор и индикатор кој реагира на различни мириси и хемикалии “SHINYEI KAISHA” (Јапонија) .
 2. Светлосен сензор; Children Lock; Автоматко прилагодување на брзината;Потсетник за замена на филтерот; Smart mode; 3 степени на брзина на работа,голем проток на воздух.
 3. Екран со индикатор за концентрација на PM2.5;
 4. 1-12h Тајмер со “Sleep Mode” функција.
 5. Ослободувач на негативен анјон со јачина од 5×107 cm4-Нивоа на прочистување:
 6. 4 Нивоа на прочистување:
 7. 1. Алуминиумски пред-филтер
 8. 2. Филтер од активен јаглен
 9. 3. Високо ефикасен HEPA филтер кој прочистува до 0.3микрометри(ПМ1, ПМ2.5, ПМ10)
 10. 4. Јонизатор
 11. Далечински управувач и екран на допир

Ефекти кои се добиваат со користење на уредот:

 1. Редуцира 97% миризба, чад од цигари, гас и влакна од миленичиња.
 2. Елиминира 99.7% прашина, полен, алергенси, мувла
 3. Отстранува 99.9% формалдехид, бензен, цијанид и други испраливи органски соединенија (TVOC).
 4. Убива 98,95% вируси и бактерии.
 5. Го подобрува дишење, го подобрува спиењето и го ојакнува имунитетот.
 6. Не испушта озон, ја обновува активноста на телото.
 7. Го зголемува протокот на кислород во мозокот, ја подобрува функцијата на кардиоваскуларниот и респираторниот систем

Технички детали:

220V/50Hz Моќност 42W
 
Бучава Споро Средно Брзо
20dB 39dB 52dB
Тип на Мотор DC “GREE” модификуван мотор Материјал на маска ABS од LG
Големина на филтер 320x290mm  
CADR индекс(Проток на воздух) 200m3/h Површина на прочисување 30-35 m2

 

Префилтер Филтер од алуминиумска легура
ПРВ составен филтер Филтер од активен јаглен во вид на саќе комори
0.03um високо ефикасен HEPA филтер

 

 

Детали на пакувањето

 

Услови на продажба

Димензии на производ 325x172x510mm Гаранција 2 години
Тежина  5kg Сертификати CE, CB, ETL, ROHS Approval
Димензии на пакувањето 375x317x560mm Цена 9999 ДЕН