Sale!

MyAir Wave

9,999ден 7,499ден

Прочистувач на воздух + јонизатор

за простории до 30м2

Категорија
Spread the love

Опис

 Функции:

 1. Автоматско следење на квалитетот на воздухот со сензор и индикатор кој реагира на различни мириси и хемикалии “SHINYEI KAISHA” (јапонија).
 2. 3 степени на брзина на работа,голем проток на воздух кој брзо го прочистува внатрешниот простор.
 3. 1-12h Тајмер со “Sleep Mode” функција
 4. Ослободувач на негативен анјон со јачина од 5×106 cm3
 5. DC “GREE” Мотор со висока ефикаснос -тивок со ниска потрошувачка
 6.  Далечински управувач и панел на допир7-Нивоа на прочистување:
  1. Алуминиумски пред-филтер.
  2. Нано-ладен катализатор.
  3. Филтер од активен јаглен
  4. Антибактериска и антивирусна ткаенина
  5. Високо ефикасен HEPA филтер кој прочистува до 0.3микрометри(ПМ1, ПМ2.5, ПМ10) .
  6. UV Стерилизација.
  7. Јонизатор

Ефекти кои се добиваат со користење на уредот:

 1. Редуцира 97% миризба, чад од цигари, гас и влакна од миленичиња.
 2. Елиминира 99.7% прашина, полен, алергенси, мувла
 3. Отстранува 99.9% формалдехид, бензен, цијанид и други испраливи органски соединенија (TVOC).
 4. Убива 98,95% вируси и бактерии.
 5. Го подобрува дишење, го подобрува спиењето и го ојакнува имунитетот.
 6. Не испушта озон, ја обновува активноста на телото.
 7. Го зголемува протокот на кислород во мозокот, ја подобрува функцијата на кардиоваскуларниот и респираторниот систем

 

Технички детали:

Напојување 220V/50Hz Моќност 40W
Бучава Споро Средно Брзо
25dB 30dB 43dB
Тип на мотор DC “GREE” модификуван мотор Материјал на маска ABS од LG
Големина на филтер 287mm×320mm
CADR индекс(проток на воздух) 150m3/h Површина на прочистување 30 m2

 

Детали на пакувањето       Услови на продажба
Димензии на производ 330×180×505mm Гаранција 2 години
Тежина 5,8 KG Сертификати CE, CB, ETL, ROHS Approval
Димензии на пакувањето 378x226x566 Цена 9999 ДЕН