Прочистувачи на воздух

Дишете почист и поздрав воздух во вашиот дом или деловен простор

MyAir
Jimmy

Прочистувач на воздух + јонизатор
_________

Тежина: 1,8KG

Покрива: 10м2

Моќност: 7,5W

Димензии: 200x200x313mm

6999ден

4899ден

MyAir
WAVE

Прочистувач на воздух + јонизатор
_________

Тежина: 5,8KG

Покрива: 30м2

Моќност: 40W

Димензии: 330x180x505mm

9999ден

7499ден

Webp.net-resizeimage (2) (1)

MyAir
Inspire

Прочистувач на водух + Јонизатор
_________

Тежина: 5KG

Покрива: 35м2

Моќност: 42W

Димензии: 325x172x510mm

9999ден

8499ден

MyAir
Wellness

Прочистувач на воздух со јонизатор и навлажнувач

Тежина: 10.8KG

Покрива: 40м2

Моќност: 65W

Димензии: 370x205x680mm

НЕМА НА ЗАЛИХА

Webp.net-resizeimage (1)

MyAir
Voyager

Прочистувач на воздух + јонизатор
_________

Тежина: 8KG

Покрива: 45м2

Моќност: 80W

Димензии: 433x256x720mm

НЕМА НА ЗАЛИХА

Untitled-design-5 (1)

MyAir
Picard

Прочистувач на воздух со јонизатор
_________

Тежина: 11.3KG

Покрива:50 m2

Моќност: 85W

Димензии:400x200x600mm

НЕМА НА ЗАЛИХА

Можност за плаќање на 6 рати без камата во нашиот продажен салон

6 – 7 фази на Прочистување

Прочистувачите на воздух користат од шест до седум фази на прочистување за ефикасно да го прочистуваат загадениот воздух. Прашина, чад, полен, мириси, првутот од животни, спори од мувла, редуцира органски хемикалии кои се штетни за вашиот дом и животната средина и можат да го иритираат вашиот респираторен систем. MyAir  се моментално  најквалитетни и најефикасни прочистувачи на воздух на пазарот.

Кој е изложен на најголем ризик и зошто е потребен прочистувач на воздух?

Фактот што смртноста е многу поголема во загадените подрачја кажува дека сите се изложени на ризик, но најчувствителни на него се децата, постарите лица и лицата кои веќе имаат срцеви или респираторни болести.

HEPA Филтрирање

MyAir прочистувачите на воздух имаат вграден ХЕПА филтер, тој ги филтрира 99,97% од респираторните надразнувачи и загадувачи, како што се алергени, полен, спори од мувла, прашина, првутот од животни, бактерии и вируси. Овој прочистувач на воздух е одличен избор за луѓе кои имаат астма и алергија.

SLIKA SO MAJKA I APARAT

Контакт

САЛОН Трговски центар Карпош 3

Адреса: ул. Манапо/ локал бр.5
нас. Карпош 3

(спроти City Mall)

Моб: 078 /449 546

  • Контакт маил:
  • contact@myair.mk
  • sales@myair.mk
  • Работно време:
  • Понеделник-Петок 10:00 - 18:00
  • Сабота 12:00 - 16:00
  • Сервис
  • контакт

Procistuvaci na vozduh , procistuvaci za vozduh , прочистувачи на воздух , прочистувачи за воздух

За интернет купувачи