MyAir Voyager

14,999ден

Нема на залиха

Нема на залиха

Категорија
Spread the love

Опис

Функции:

 1. Автоматско следење на квалитетот на воздухот со сензор и индикатор кој реагира на различни мириси и хемикалии ” “SHINYEI KAISHA” (јапонија).
 2. Светлосен сензор; Children Lock; Автоматко прилагодување на брзината;Потсетник за замена на филтерот.
 3. Екран со индикатор за концентрација на PM2.5;
 4. Smart mode
 5. 3 степени на брзина на работа,
 6. Голем проток на воздух кој брзо го прочистува внатрешниот простор.
 7. 1-12h Тајмер со “Sleep Mode” функција
 8. Часовник
 9. Ослободувач на негативен анјон со јачина од 5×106  cm3
 10. Мотор со висока ефикасностТивок со ниска потрошувачка
 11. Далечински управувач и панел на допир

7-Нивоа на прочистување:

 1. Алуминиумски пред-филтер.
 2. Нано-ладен катализатор.
 3. Филтер од активен јаглен
 4. Антибактериска и антивирусна ткаенина
 5. Високо ефикасен HEPA филтер кој прочистува до 0.3микрометри(ПМ1, ПМ2.5, ПМ10) .
 6. UV Стерилизација.
 7. Јонизатор

Ефекти кои се добиваат со користење на уредот:

 1. Редуцира 97% миризба, чад од цигари, гас и влакна од миленичиња.
 2. Елиминира 99.7% прашина, полен, алергенси, мувла
 3. Отстранува 99.9% формалдехид, бензен, цијанид и други испраливи органски соединенија (TVOC).
 4. Убива 98,95% вируси и бактерии.
 5. Го подобрува дишење, го подобрува спиењето и го ојакнува имунитетот.
 6. Не испушта озон, ја обновува активноста на телото.
 7. Го зголемува протокот на кислород во мозокот, ја подобрува функцијата на кардиоваскуларниот и респираторниот систем

Технички детали:

220V/50Hz Моќност 80W
 
Бучава Споро Средно Брзо
29.4dB 39dB 55dB
Тип на Мотор DC “GREE” модификуван мотор Материјал на маска ABS од LG
Големина на филтер 450x300mm  
CADR индекс(Проток на воздух) 320m3/h Површина на прочисување 42-45 m2

 

Префилтер Филтер од алуминиумска легура
ПРВ составен филтер Филтер од ладен катализатор
Филтер од активен јаглен во вид на саќе комори
ВТОР составен филтер Антибактериски и антивирусен филтер од ткаенина
0.03um високо ефикасен HEPA филтер

 

 

Детали на пакувањето

 

Услови на продажба

Димензии на производ 370x195x650mm Гаранција 2 години
Тежина  8kg Сертификати CE, CB, ETL, ROHS Approval
Димензии на пакувањето 433x256x720mm Цена 14999 ДЕН