MyAir TITAN

19,999ден

Прочистувач на воздух + јонизатор

за простории до 70м2

Нема на залиха

Категорија
Spread the love

Опис

Функции:

 1. Автоматско следење на квалитетот на воздухот со сензор и индикатор кој реагира на различни мириси и хемикалии “SHINYEI KAISHA” (Jапонија).
 2. 5 степени на брзина на работа,голем проток на воздух кој брзо го прочистува внатрешниот простор.
 3. 1-12h Тајмер со “Sleep Mode” функција.
 4. Ослободувач на негативен анјон со јачина 5×107 cm3
 5. Светлосен сензор
 6. Children Lock
 7. Автоматко прилагодување на брзината
 8. Потсетник за замена на филтерот
 9. Smart mode
 10. Екран со индикатор за концентрација на PM2.5

4-Нивоа на прочистување:

 1. Префилтер
 2. Филтер од активен јаглен.
 3. Високо ефикасен HEPA филтер кој прочистува до 0.3микрометри(ПМ1, ПМ2.5, ПМ10) .
 4. Јонизатор
 • DC “GREE” Мотор со висока ефикасност– Тивок со ниска потрошувачка
 • Далечински управувач и панел на допир

Ефекти кои се добиваат со користење на уредот:

 1. Редуцира 97% миризба, чад од цигари, гас и влакна од миленичиња.
 2. Елиминира 99.7% прашина, полен, алергенси, мувла
 3. Отстранува 99.9% формалдехид, бензен, цијанид и други испраливи органски соединенија (TVOC).
 4. Убива 98,95% вируси и бактерии.
 5. Го подобрува дишење, го подобрува спиењето и го ојакнува имунитетот.
 6. Не испушта озон, ја обновува активноста на телото.
 7. Го зголемува протокот на кислород во мозокот, ја подобрува функцијата на кардиоваскуларниот и респираторниот систем.

 

 

Технички детали:

Напојување 220V/50Hz Моќност 90W
 
Бучава Споро Средно Брзо
20dB 39dB 69dB
Тип на Мотор DC “GREE”  Материјал на маска ABS од LG
Големина на филтер 480mm×323mmx62mm  
CADR индекс(Проток на воздух) 600m3/h Површина на прочисување 70 m2

 

Детали на пакувањето       Услови на продажба
Димензии на производ 479×269×710mm Гаранција 2 години
Тежина 10,5kg Сертификати CE, CB, ETL, ROHS Approval
Димензии на пакувањето 528x333x808mm  Цена 19999 ДЕН