Sale!

MyAir Jimmy

6,999ден 4,899ден

Прочистувач на воздух + јонизатор

за простории до 10м2

Категорија
Spread the love

Опис

Функции:

 1. Автоматско следење на квалитетот на воздухот со сензор и индикатор кој реагира на различни мириси и хемикалии “SHINYEI KAISHA” (Јапонија) .
 2.  Автоматко прилагодување на брзината;Потсетник за замена на филтерот; Smart mode; 3 степени на брзина на работа,голем проток на воздух.
 3. Екран со индикатор за концентрација на PM2.5;
 4. 1-8h Тајмер со “Sleep Mode” функција.
 5. Ослободувач на негативен анјон со јачина од 5×106 cm

4 Нивоа на прочистување:

1. Филтер од активен јаглен

2. Високо ефикасен HEPA филтер кој прочистува до 0.3микрометри(ПМ1, ПМ2.5, ПМ10)

3.UV Стерилизација

4. Јонизатор

6. Eкран на допир

Ефекти кои се добиваат со користење на уредот:

 1. Редуцира 97% миризба, чад од цигари, гас и влакна од миленичиња.
 2. Елиминира 99.7% прашина, полен, алергенси, мувла
 3. Отстранува 99.9% формалдехид, бензен, цијанид и други испраливи органски соединенија (TVOC).
 4. Убива 98,95% вируси и бактерии.
 5. Го подобрува дишење, го подобрува спиењето и го ојакнува имунитетот.
 6. Не испушта озон, ја обновува активноста на телото.
 7. Го зголемува протокот на кислород во мозокот, ја подобрува функцијата на кардиоваскуларниот и респираторниот систем

 

Технички детали:

220V/50Hz Моќност 7.5W
 
Бучава Споро Средно Брзо
25dB 34dB 53.5dB
Тип на Мотор DC “GREE” модификуван мотор Материјал на маска ABS од LG
Големина на филтер 180x180mm  
CADR индекс(Проток на воздух) 85m3/h Површина на прочисување 10 m2

 

ПРВ составен филтер Филтер од активен јаглен во вид на саќе комори
0.03um високо ефикасен HEPA филтер

 

 

Детали на пакувањето

 

Услови на продажба

Димензии на производ 200x200x313mm Гаранција 2 години
Тежина  1,8kg Сертификати CE, CB, ETL, ROHS Approval
Димензии на пакувањето 245x245x416mm Цена 6999 ДЕН